Σόιμπλε: Το ΔΝΤ θα εκταμιεύσει την δόση στην Ελλάδα πριν το τέλος του 2016 - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Το ΔΝΤ θα εκταμιεύσει την δόση στην Ελλάδα πριν το τέλος του 2016

Φωτογραφία:  Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο τρίτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας – παρά τις διαφωνίες με τους Ευρωπαίους στο θέμα του χρέους εμφανίστηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σύμφωνα με το Bloomberg, μάλιστα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έσπευσε να εκτιμήσει ότι το Ταμείο θα εκταμιεύσει την δόση πριν το τέλος του τρέχοντος έτους. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Ecofin στο Λουξεμβούργο, μία ημέρα μετά το Eurogroup που εκταμίευσε μόνο το 1,1 δισ. ευρώ από τα 2,8 δισ. Της υποδόσης, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι ΔΝΤ θα κάνει μια οικονομική συνεισφορά στο τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Οταν ρωτήθηκε για το πότε θα γίνει αυτό, απάντησε: «Πριν από το τέλος του έτους. Κανένα πρόβλημα».

Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επέστησε την προσοχή στην Ελλάδα ότι πρέπει να έχει ορίσει τη διοίκηση του ταμείου αποκρατικοποιήσεων έως τα τέλη του έτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ΔΝΤ δόση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ