Νέα τρέλα: Στο twitter όλοι τραβούν selfies πετώντας το κινητό στον αέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα τρέλα: Στο twitter όλοι τραβούν selfies πετώντας το κινητό στον αέρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα τρέλα στις selfies κάνει το γύρο του twitter, με τους περισσότερους να προσπαθούν αν βγάλουν φωτογραφία τον εαυτό τους, κάνοντας... ακροβατικά.

Η τρελή τάση ξεκίνησε από την Νότια Καρολίνα, όπου ένας μηχανικός αποφάσισε να πετάξει τον κινητό του στον αέρα και να βγάλει φωτογραφία στον καθρέφτη την ίδια στιγμή.

@TOSUBUCK I was inspired pic.twitter.com/IzzAEApVi8

Η φωτογραφία του στο Twitter αναδημοσιεύτηκε περίπου 170 χιλιάδες φορές, με αποτέλεσμα όσοι την είδαν να προσπαθούν να κάνουν το ίδιο.

@TOSUBUCK ion wanna break my phone so i put a pillow but hey i still did it https://t.co/TnlMi0SFcd

Το concept είναι να πετάξεις το κινητό σου στον αέρα, ενώ θα έχεις φροντίσει να τοποθετήσεις ένα μαξιλάρι όπου θα προσγειωθεί εκεί και να χτυπήσει παλαμάκια, κοιτώντας στον καθρέφτη.

Με τις περισσότερες φωτογραφίες να βγαίνουν θολές, το εγχείρημα αυτό έκανε και η Μπέλα Χαντίντ, χωρίς η φωτογραφία της να είναι επιτυχημένη.

@TOSUBUCK your turn, Seth pic.twitter.com/z9txS8sTEB

Πάντως όσοι δεν θέλουν να βρεθούν με σπασμένο κινητό, απλώς κρατάνε (με κάποιο τρόπο) το τηλέφωνο τους και «το κολλάνε» στον αέρα.

@TOSUBUCK you inspired me to do the unthinkable pic.twitter.com/kuMnSESQpf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter selfies viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ