Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά του Παναθηναϊκού; - Φοβούνται νέο φιάσκο - iefimerida.gr

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά του Παναθηναϊκού; - Φοβούνται νέο φιάσκο

Γιάννης Βαρδινογιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην εξελιχθεί σε σήριαλ, όπως στην περίπτωση του Αλ Σαούντ, το νέο ενδιαφέρον από Σαουδάραβες επενδυτές για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού επιθυμούν στην «πράσινη» ΠΑΕ, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αποφασίζει εάν το ενδιαφέρον είναι πραγματικό.

Οι δικηγόροι του «Τζίγκερ» εξετάζουν τα έγγραφα που έλαβαν από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών και εν συνεχεία θα ενημερώσουν τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού», ο οποίος θα αποφασίσει για την αξιοπιστία της νέας πρότασης. Εάν όλα κυλήσουν καλά και πιστοποιηθεί η εγκυρότητα του εγγράφου πιστοποίησης του λογαριασμού της Commercial Bank of Saudi Arabia, θα προχωρήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση το θέμα θα λήξει άμεσα, μια και στον Παναθηναϊκό δεν επιθυμούν να επαναληφθεί το φιάσκο με την περίπτωση του Αλ Σαούντ.

Στα αγωνιστικά, χωρίς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα θα ταξιδέψουν οι «πράσινοι» στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό (20/12) αγώνα Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα, ώστε ο Πορτογάλος τεχνικός να προφυλαχθεί από την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε, με τον βοηθό του, Ζοσέ Γκόμες να κάθεται εκ νέου στον πάγκο της ομάδας. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναχώρησε την Κυριακή για την Αργεντινή, αλλά και οι τραυματίες Νίνης, Τοτσέ, όπως και ο ανέτοιμος Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ