Γιάννενα: Εμπορος ναρκωτικών στο θανατηφόρο τροχαίο με τους 3 νεκρούς - iefimerida.gr

Γιάννενα: Εμπορος ναρκωτικών στο θανατηφόρο τροχαίο με τους 3 νεκρούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έμπορος ναρκωτικών φέρεται να ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θύματα του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αρτας, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αστυνομικοί από τη Λάρισα είχαν αποκωδικοποιήσει συνομιλίες ενός νεαρού που μετέφερε 6 κιλά κοκαΐνη και 10 κιλά χασίς με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν. Ο νεαρός ήταν μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που είχε επικεφαλής τον οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο στα Γιάννενα, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης, προσπάθησε να φύγει στην Αλβανία.

Ο επικεφαλής του κυκλώματος στην προσπάθειά του να φτάσει γρήγορα στα σύνορα με την Αλβανία, ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο φορτηγό. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο ίδιος, ο συνοδηγός του και ο οδηγός του φορτηγού.

Μέσα στο αυτοκίνητο του εμπόρου, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2006 με 100 γραμμάρια κοκαΐνη (καταδικάστηκε σε ισόβια δύο χρόνια αργότερα, αλλά το 2012 αποφυλακίστηκε) η αστυνομία εντόπισε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ηταν λίγο πριν τις 03.00 χθες τα ξημερώματα όταν επι της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αρτας, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης, Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με επαγγελματικό φορτηγάκι (κλούβα) που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Τροχαίας, δυνάμεις της Π.Υ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για αρκετή ώρα. Απο τη σφοδρότατη σύγκρουση και τα 2 οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών ενώ νεκροί ανασύρθηκαν ο 31χρονος οδηγός του Ι.Χ, ο συνοδηγός 23 ετών, καθώς και ο 63χρονος οδηγός του επαγγελματικού οχήματος. Ο 24χρονος γιος του που βρισκόταν στο όχημα μαζί με τον πατέρα του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Πληροφορίες: epirus-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο Γιάννενα έμπορος ναρκωτικών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ