Αυτή είναι η συλλογή της Moschino που απέσυραν τα καταστήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η συλλογή της Moschino που απέσυραν τα καταστήματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άσχημα τα νέα για την Moschino και την νέα της συλλογή «κάψουλα», που παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα ο σχεδιαστής της εταιρείας Τζέρεμι Σκοτ, με την πολιτική της άμεσης πώλησης.

Αν και η συλλογή θεωρήθηκε ως επί το πλείστον σαν ένα αφιέρωμα του κιτς επηρεασμένη από την ταινία Valley of the Dolls φαίνεται δεν γνώρισε την ίδια ανταπόκριση στην λιανική κατανάλωση και πλέον πολλές αλυσίδες καταστημάτων σκέφτονται να αποσύρουν από τις προθήκες τα ρούχα της συλλογής.

A photo posted by Moschino (@moschino) on Oct 1, 2016 at 2:34pm PDT

A photo posted by Moschino (@moschino) on Oct 2, 2016 at 3:50pm PDT

Έτσι για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται το μόνιμο χάσμα που υπάρχει στο πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι άνθρωποι της μόδας και πόσο διαφορετική αντίληψη έχουν οι καταναλωτές. Μάλιστα πολλοί ήταν οι πελάτες που δεν έμειναν καθόλου ενθουσιασμένοι με το θέμα της συλλογής, κρίνοντας ότι το γκλάμουρ που παρουσίαζε, ήταν σαν μία επιδημία εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες.

Έτσι μετά από παράπονα πελατών η εταιρεία Nordstrom ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα αποσύρει τη συλλογή από τα καταστήματά της, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ στο περιοδικό Fortune. «Εκτιμούμε όλες τις εποικοδομητικές ενημερώσεις ανησυχίας που πήραμε από τους πελάτες μας και τελικά αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε τη συλλογή από το site μας και τα τρία καταστήματα που την πωλούσαν», δήλωσε στο περιοδικό εκπρόσωπος της Nordstrom.

A photo posted by Moschino (@moschino) on Oct 2, 2016 at 9:53am PDT

A photo posted by Moschino (@moschino) on Oct 9, 2016 at 10:49am PDT

Η συλλογή αυτή εξακολουθεί να πωλείται μέσω των καταστημάτων της εταιρείας Saks, αν και μια αναφορά στην πλατφόρμα Change.org καλούσε όλα τα καταστήματα να αποσύρουν τη συλλογή του Τζέρεμι Σκοτ.

A photo posted by Moschino (@moschino) on Sep 28, 2016 at 4:31am PDT

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Moschino καταστήματα απόσυρση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ