«Λύγισε» από το κρύο ο Τοροσίδης - Θλάση ο Σωκράτης - iefimerida.gr

«Λύγισε» από το κρύο ο Τοροσίδης - Θλάση ο Σωκράτης

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αναμετρήσεις του ομίλου, η Εθνική ομάδα στρέφει την προσοχή της στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση με τη Βοσνία θα είναι κομβικής σημασίας για την πρόκριση από τον όμιλο και ο Μίχαλ Σκίμπε θα έχει στη διάθεσή του, τους δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν χθες στο πρώτο 15λεπτο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέστη ελαφριά θλάση και το γεγονός ότι δεν πίεσε τον εαυτό του να συνεχίσει στο παιχνίδι, φαίνεται πως αποδείχθηκε σωτήριο αφού γλίτωσε τα χειρότερα. Ο άσος της Ντόρτμουντ θα επιστρέψει στη δράση στα τέλη του Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Βόσνιους στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οσον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό αλλά λίγα λεπτά μετά το γκολ που σημείωσε, άρχισε να νιώθει στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να σταθεί όρθιος.

Το τσουχτερό κρύο φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού την ώρα του αγώνα, η θερμοκρασία άγγιζε τους 0 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ