Ο Ντάισελμπλουμ χάρηκε γιατί οι υπουργοί είχαν τζετ λαγκ -«Παρεξηγήθηκαν» Μοσκοβισί και Ρέγκλινγκ - iefimerida.gr

Ο Ντάισελμπλουμ χάρηκε γιατί οι υπουργοί είχαν τζετ λαγκ -«Παρεξηγήθηκαν» Μοσκοβισί και Ρέγκλινγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορεξη για πειράγματα είχαν ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Πιερ Μοσκοβισί και ο Κλάους Ρέγκλινγκ, μετά από το Eurogroup, παρά την κούραση, που ήταν και ο λόγος που άρχισαν να αστειεύονται.

Ο Ολλανδός ξεκίνησε λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι τα μέλη του Eurogroup είχαν τζετ λαγκ, κάτι που τον διευκόλυνε όπως είπε χαμογελώντας, καθώς οι περισσότεροι επέστρεψαν από την Ουάσινγκτον. Αλλά ο Ευρωπαίος Επίτροπος των Οικονομικών και ο επικεφαλής του ESM... παρεξηγήθηκαν.

«Είναι βράδυ ή απόγευμα; Δεν ξέρω καν αν είναι βράδυ!», είπε ο Ντάισελμπλουμ πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. «Μόλις ήρθαμε από την Ουάσιγκτον, έχουμε όλοι τζετ λαγκ και αυτό έκανε πιο εύκολη τη ζωή μου», αστειεύτηκε ο επικεφαλής του Eurogroup.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν πήρε τον λόγο ο Μοσκοβισί, του απάντησε χαμογελώντας «Η Κομισιόν δεν έχει ποτέ τζετ λαγκ, πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε την προεδρία».

Οταν ήρθε η σειρά του Ρέγκλινγκ, φρόντισε και εκείνος να... βάλει στη θέση του τον Ντάισελμπλουμ, πάντα στο πλαίσιο των πειραγμάτων, λέγοντας «Είχα τζετ λαγκ χθες, όχι σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζετ λαγκ Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ