Eνταση στο 66ο δημοτικό Αθηνών -Διαπληκτίστηκαν γονείς με μέλη ΜΚΟ για τα 31 προσφυγόπουλα - iefimerida.gr

Eνταση στο 66ο δημοτικό Αθηνών -Διαπληκτίστηκαν γονείς με μέλη ΜΚΟ για τα 31 προσφυγόπουλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του 66ου δημοτικού σχολείου Αθηνών πέρασαν στις 15:00 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 31 προσφυγόπουλα.

Ωστόσο η πρώτη τους ημέρα στο σχολείο στιγματίστηκε από ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε γονείς που είχαν μαζευτεί από νωρίς το πρωί και μέλη μη κυβερνητικής οργάνωσης που συνόδευαν τα παιδιά, αλλά και με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας.

Στις 3.30 περίπου το μεσημέρι, 31 προσφυγόπουλα πέρασαν την είσοδο του σχολείου μετά μουσικής, αφού ένας αποσπασμένος δάσκαλος είχε φέρει το ακορντεόν του για να υποδεχτεί τα παιδιά. Την ίδια ώρα μέλη αλληλέγγυων και ακτιβιστές διαπληκτίστηκαν έντονα με γονείς που προσπάθησαν να κρατήσουν κλειστή την πόρτα του σχολείου. Οι γονείς διαμαρτύρονταν όχι για την άφιξη των παιδιών αλλά γιατί κανείς υπεύθυνος δεν τους διαβεβαίωνε ότι τα παιδιά είναι εμβολιασμένα και υγιή.

Όταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας τους έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις. τα πνεύματα ηρέμησαν και τα προσφυγόπουλα μπήκαν στο σχολείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοτικό προσφυγόπουλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ