Η άφιξη του Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η άφιξη του Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Τουρκία.

Ο Ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε στη γειτονική μας χώρα, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια διάσκεψη για την ενέργεια και να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συμφιλίωση των δύο χωρών παρά τις διαφωνίες τους για την κρίση στη Συρία.

Η συνάντηση των δύο ηγετών, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη όπου ο Πούτιν θα συμμετάσχει στην Παγκόσμια Διάσκεψη για την Ενέργεια, θα είναι η τρίτη από τότε που Μόσχα και Άγκυρα αποφάσισαν να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους μετά τη σοβαρή κρίση που προκλήθηκε από την κατάρριψη του ρωσικού καταδιωκτικού πάνω από τη Συρία από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν βάλει στην άκρη τις διαφωνίες τους για το θέμα αυτό προκειμένου να επικεντρωθούν στους τομείς πιθανής συνεργασίας, κυρίως στην ενέργεια. Μάλιστα, Ρωσία και Τουρκία σκοπεύουν να ενισχύσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές, ώστε να φτάσουν τα 100 δισεκ. δολάρια τον χρόνο.

Δείτε την άφιξη Πούτιν

VIDEO: President Putin arrives in Istanbul, #Turkey. Will be meeting with Erdogan - @HaberturkTV pic.twitter.com/lOtu6BSNm2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ