Σε βίλα «αόρατη» και από το Google Street View μετακόμισε η Τζολί με τα παιδιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε βίλα «αόρατη» και από το Google Street View μετακόμισε η Τζολί με τα παιδιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια ακόμη διάσημη άφιξη έγινε πρόσφατα στο Hidden Hills, το μέρος που, όπως μεταδίδουν ο Guardian και η Daily Mail, είναι τόσο μυστικό και καλά προστατευμένο που δεν είναι ορατό ούτε στο Google Street View.

H Aντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της βρίσκονται πλέον στο Hidden Hills και κατοικούν σε μια πολυτελή βίλα, η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι αυτή στην παρακάτω φωτογραφία...

Σε βίλα «αόρατη» και από το Google Street View μετακόμισε η Τζολί με τα παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σε βίλα «αόρατη» και από το Google Street View μετακόμισε η Τζολί με τα παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

To σπίτι αυτό ενοικιάστηκε έναντι 30.000 δολαρίων τον μήνα και βρίσκεται στους καταπράσινους περιφραγμένους και καλά φρουρούμενους λόφους του συγκροτήματος. Γείτονες της Τζολί είναι, μεταξύ άλλων, οι Kim Kardashian και Kanye West, Drake, Jennifer Lopez και Miley Cyrus. Η ιστοσελίδα του Hidden Hills αναφέρει πως δεν υπάρχουν φώτα στους δρόμους και πως στις εκτάσεις κυκλοφορούν άλογα, λάμα και στρουθοκάμηλοι.

Σε βίλα «αόρατη» και από το Google Street View μετακόμισε η Τζολί με τα παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Συνολικά υπάρχουν 648 κατοικίες και οι ένοικοι είναι 2000 ενώ η ίδρυση του Hidden Hills έγινε πριν από 60 χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, η Τζολί επέλεξε το σπίτι για την πλήρη προστασία και ιδιωτικότητα που παρέχει, κάτι απαραίτητο για την περίοδο που διανύει μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ.

Σε βίλα «αόρατη» και από το Google Street View μετακόμισε η Τζολί με τα παιδιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζολί Hidden Hills
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ