Για το 3x3 η Εθνική στο Ταλίν – Με σημαντικές απουσίες απέναντι στην Εσθονία - iefimerida.gr

Για το 3x3 η Εθνική στο Ταλίν – Με σημαντικές απουσίες απέναντι στην Εσθονία

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προβλήματα προετοιμάστηκε στο Ταλίν η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της αναμέτρηση με την Εσθονία για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Η νίκη επί της Κύπρου το βράδυ της Παρασκευής πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της Εθνικής μας ομάδας, στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ωστόσο το 3ο παιχνίδι με τους Εσθονούς (21:45, ΟΤΕ Sport 1, ΣΚΑΪ), κρύβει αρκετές δυσκολίες για τον Μίχαελ Σκίμπε.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τους Τζαβέλλα και Φορτούνη να τραυματίζονται κάτι που σημαίνει πως δύο εκ των βασικών του επιλογών απέναντι στην Κύπρο, έμειναν εκτός αποστολής.

Στην τελευταία προπόνηση στο Ταλίν, δεν έδειξε τις προτιμήσεις του για τους αντικαταστάτες των δύο ποδοσφαιριστών αν και τα σενάρια που φέρεται να υπάρχουν στο μυαλό του Γερμανού προπονητή είναι δύο.

Το πρώτο θέλει τον Σταφυλίδη να παραμένει στο πλευρό του Μανιάτη στο δίδυμο των αμυντικών μέσων, τον Χολέμπας να αγωνίζεται αριστερό μπακ, τον Καρέλη μπροστά του και τον Μάνταλο να αναλαμβάνει το ρόλο του δεκαριού.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τον Σταφυλίδη στη θέση του αριστερού μπακ, με τον Χολέμπας μπροστά του, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο δίπλα στον Μανιάτη και τον Μάνταλο να διατηρείται 10άρι.

Εκτός από τις αλλαγές που προκύπτουν λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γιαννιώτας, αντί του Μπακασέτα στο ρόλο του δεξιού εξτρέμ.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι ήδη καπαρωμένες από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Κύπρο. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μανιάτης, ο Μάνταλος και ο Μήτρογλου έχουν δεδομένη τη θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Από την πλευρά τους οι Εσθονοί μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Βοσνία, επικράτησαν 4-0 του Γιβραλτάρ ωστόσο δεν πρόκειται για μια ομάδα υψηλής δυναμικότητας, κάτι που φάνηκε άλλωστε στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου όπου είχαν να αντιμετωπίσουν ένα εκ των φαβορί για την πρόκριση.

Η βαθμολογία του ομίλου

Για το 3x3 η Εθνική στο Ταλίν – Με σημαντικές απουσίες απέναντι στην Εσθονία | iefimerida.gr 0

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Βοσνία-Κύπρος 21:45
Εσθονία-Ελλάδα 21:45
Γιβραλτάρ-Βέλγιο 21:45

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ