Σάλος με τον Πικέ στην εθνική Ισπανίας - Εσκισε τη φανέλα με τα χρώματα της χώρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με τον Πικέ στην εθνική Ισπανίας - Εσκισε τη φανέλα με τα χρώματα της χώρας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα social media μετά την απόφαση του Ζεράρ Πικέ να κόψει τα χρώματα της Ισπανίας από την εμφάνιση με την οποία αγωνίστηκε απέναντι στην Αλβανία. Ο άσος της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του ματς, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα.

Ο Πικέ, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τις καταλανικές ρίζες του και την επιθυμία των Καταλανών για ανεξαρτητοποίηση, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με κομμένα τα μανίκια στην εμφάνιση που φορούσε.

Σάλος με τον Πικέ στην εθνική Ισπανίας - Εσκισε τη φανέλα με τα χρώματα της χώρας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό, οι χρήστες των social media ξέσπασαν κατά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημερώθηκε όταν ολοληρώθηκε το παιχνίδι για τις αντιδράσεις, ανακοινώνοντας πως το Μουντιάλ του 2018 θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο ίδιος απέφυγε να δώσει εξηγήσεις ωστόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα το λόγο για τον οποίο δεν υπήρχαν τα χρώματα της Ισπανίας στα μανίκια.

Ο Πικέ χρησιμοποίησε τη μακρυμάνικη φανέλα όπως και ο Σέρχιο Ράμος, μόνο που την τελευταία στιγμή αποφάσισε να κόψει τα μανίκια.

Σάλος με τον Πικέ στην εθνική Ισπανίας - Εσκισε τη φανέλα με τα χρώματα της χώρας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζεράρ Πικέ εθνική ισπανίας εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ