Ο πιο σίγουρος τρόπος για να χάσεις βάρος χωρίς άσκηση και δίαιτα! - iefimerida.gr

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να χάσεις βάρος χωρίς άσκηση και δίαιτα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως! Εκτός από την γυμναστική και την δίαιτα υπάρχει κι άλλος τρόπος να δείτε σταδιακά το βάρος σας να μειώνεται! Το μυστικό βρίσκεται στην δύναμη του νερού!

Το περιοδικό “Journal” δημοσίευσε μελέτη, κατά την οποία ερευνητές επέλεξαν παχύσαρκα άτομα και εξέτασαν την πορεία τους. Στόχος ήταν να διαπιστώσουν αν η κατανάλωση νερού πριν τα γεύματά τους, τα βοηθούσε να χάσουν περισσότερο βάρος. Ογδόντα τέσσερις άνθρωποι με παχυσαρκία συμμετείχαν στο πείραμα για 12 εβδομάδες. Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Τα μέλη της πρώτης ομάδας ήπιαν 500 ml νερό μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα, ενώ τα μέλη της δεύτερης ομάδας σκέφτονταν μόνο το γεμάτο στομάχι τους. Η ομάδα που έπινε νερό έχασε περίπου 1,3 περισσότερα κιλά από την ομάδα που δεν έπινε.

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να χάσεις βάρος χωρίς άσκηση και δίαιτα! | iefimerida.gr 0

Η ερευνήτρια Αμάντα Ντάλει από το Πανεπιστήμιο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας επισημαίνει ότι όλα τα προγράμματα για απώλεια βάρους επισημαίνουν ότι είναι πολύ σημαντική η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού. Το νερό μπορεί να προκαλέσει κορεσμό, μας κάνει να νιώθουμε το στομάχι μας γεμάτο. Αν πριν καν ξεκινήσουμε το γεύμα μας, αισθανόμαστε ήδη πιο χορτάτοι, αυτό επηρεάζει την απόφασή μας ως προς τι θα καταναλώσουμε στη συνέχεια. Πιείτε ένα-δύο ποτήρια νερό πριν από το μεσημεριανό και το βραδινό σας και, πιθανότατα, θα καταναλώσετε πολύ μικρότερη ποσότητα φαγητού χωρίς καν να προσπαθήσετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κιλά βάρος νερό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ