Η ενέσιμη μεσοθεραπεία βάζει οριστικό τέλος στο τοπικό πάχος - iefimerida.gr

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία βάζει οριστικό τέλος στο τοπικό πάχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα και ετοιμαστείτε να βάλετε φωτιά στο Instagram αναδεικνύοντας τη νέα σας, καλλίγραμμη σιλουέτα.

Προσέχετε τη διατροφή σας, γυμνάζεστε τακτικά αλλά όσο κι αν προσπαθείτε τα «ψωμάκια», τα μπράτσα ή η κοιλιά δεν υποχωρούν. Ευτυχώς υπάρχουν καλά νέα. Η σύγχρονη λιπογλυπτική είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία με AQUALYX. Εφαρμόζεται στο ιατρείο, είναι μη επεμβατική, έχει μόνιμα αποτελέσματα και πολύ μικρότερο κόστος.

Αποτελεί το μόνο εγκεκριμένο προϊόν παγκοσμίως για ενέσιμες θεραπείες μη χειρουργικής μείωσης του τοπικού λίπους. Τα θεαματικά αποτελέσματα οφείλονται στη σύνθεσή του η οποία βασίζεται στο δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός για τον ίδιο σκοπό, την καύση δηλαδή του λίπους. Το AQUALYX υγροποιεί το λιποκύτταρο, καταστρέφοντάς το μόνιμα. Αυτό συνεπάγεται ότι το λίπος αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά στο μέλλον στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη. Το AQUALYX εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτής βελόνας. Μετά την εφαρμογή η περιοχή μπορεί να κοκκινίσει ή να παρουσιάσει ένα ελαφρύ πρήξιμο το οποίο υποχωρεί σε λίγες ώρες και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις συνηθισμένες του δραστηριότητες. Απαιτούνται 3-5 θεραπείες με ενδιάμεσα διαλείμματα 3 εβδομάδων ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Η δίαιτα διαχωρισμού

Για ταχύτερα αποτελέσματα, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας συνιστούμε ήπια άσκηση και ισορροπημένη διατροφή ή μια εύκολη δίαιτα όπως αυτή του Dr Hay.

Info:
Dr Ευαγγελία Τσάτη,
M.D., P.H.D.
Πλαστικός χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

www. plasticsurgerygreece.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ