Σε ειδικό πρόγραμμα ο Λέσκοτ με στόχο να γλυτώσει την αρθροσκόπηση - iefimerida.gr

Σε ειδικό πρόγραμμα ο Λέσκοτ με στόχο να γλυτώσει την αρθροσκόπηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ο Τζολέον Λέσκοτ δεν αποκλείεται να γλυτώσει τα χειρότερα και να επιστρέψει πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Ο Βρετανός στόπερ της Ενωσης εξετάστηκε χθες από τον γιατρό του Αντι Γουίλιαμς στο Λονδίνο, ο οποίος τού συνέστησε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας δύο εβδομάδων στο γόνατό του και μόνο αν το πρόβλημα δεν ξεπεραστεί τελικά, εν συνεχεία να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ετσι, στο καλό σενάριο θα μπορεί να επιστρέψει σε περίπου 1-1,5 μήνα στις προπονήσεις με την ομάδα και να μετρά αντίστροφα για να γυρίσει ξανά στα γήπεδα. Ο Λέσκοτ θα επιστρέψει στην Ελλάδα (ανάλογα και με τις απεργίες...) και από τη Δευτέρα θα υπάρξει γραπτή ενημέρωση από τον γιατρό του και επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Ο Λεσκοτ θα φέρει στην Αθήνα όλα τα report του ειδικού γιατρού Αντι Γουίλιαμς και την γραπτή του πρόταση προκειμένου όταν τα πάρει στα χέρια του ο Λάκης Νικολάου να υπάρξει επικοινωνία μαζί του για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την αποθεραπεία του Βρετανού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Λέσκοτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ