Το μπόνους που έγινε... κίνητρο επίτευξης στόχων! - iefimerida.gr

Το μπόνους που έγινε... κίνητρο επίτευξης στόχων!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σάλο που προκλήθηκε γύρω από το ειδικό επίδομα που δινόταν στους υπαλλήλους της, η Βουλή εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι με τις περικοπές που έγιναν το 2010 και τις πρόσφατες καταργήσεις, η μείωση των συνολικών αποδοχών των υπαλλήλων της Βουλής κυμαίνεται από 28% έως και 38%.

Το Γραφείο Τύπου της Βουλής υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ότι «δεν δίνεται κανένα μπόνους στους υπαλλήλους της Βουλής όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, αντίθετα, με την τροποποίηση του Κανονισμού που ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, θα χορηγείται και στους υπαλλήλους της Βουλής το μοναδικό επίδομα που θεσμοθετήθηκε από το Ενιαίο Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο για όλους τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα ως κίνητρο επίτευξης στόχων».

Διευκρινίζεται επίσης ότι πέραν των μειώσεων που οι υπάλληλοι είχαν υποστεί στις αποδοχές τους το 2010 με την περικοπή 20-30% επιδομάτων τους, με το ενιαίο μισθολόγιο καταργούνται και για τους υπαλλήλους της Βουλής όλα τα επιδόματα των οποίων την κατάργηση προβλέπει το Ενιαίο Μισθολόγιο.

Υπενθυμίζεται πως οι πολίτες έχουν αντιδράσει έντονα αλλά και με οργή, για την καθιέρωση κινήτρου επίτευξης στόχων όπως και στον δημόσιο τομέα για τους υπαλλήλους της Βουλής που αντικαθιστά το λεγόμενο 15ο και 16ο μισθό που λάμβαναν για το άνοιγμα και κλείσιμο των εργασιών του Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ