Παππάς: Η ΝΔ είναι διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου καναλαρχών - iefimerida.gr

Παππάς: Η ΝΔ είναι διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου καναλαρχών

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κόκκινο» χτυπάει και πάλι το πολιτικό θερμόμετρο για τις τηλεοπτικές άδειες και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και κάνει λόγο για «διαπλεκόμενο γραφείο τύπου καναλαρχών».

Όπως αναφέρει ο κ. Παππάς: «Η σημερινή δήλωση του κ. Βορίδη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής, αποδεικνύει ότι ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς».

Ο Ν. Παππάς, μετά την άγρια αντιπαράθεση που είχε στην Επιτροπή Θεσμών με τον Μ. Βορίδη επαναλαμβάνει ότι: «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκ.» και σημειώνει ότι «ζούμε ήδη την επόμενη μέρα του διαγωνισμού».

Κατηγορεί μάλιστα τα στελέχη της ΝΔ ότι «συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους. Αλλά πλέον αυτό δεν έχει σημασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΝΔ καναλάρχες διαπλοκή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ