Ετοιμάζουν σόου με γουέστερν και ποπ κορν στις καταθέσεις Στουρνάρα - Θέμου - iefimerida.gr

Ετοιμάζουν σόου με γουέστερν και ποπ κορν στις καταθέσεις Στουρνάρα - Θέμου

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια στα κόμματα και τα ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος, ήταν προσεκτικός στις εκφράσεις του.

Την Πέμπτη όμως προχώρησε σε μια προαναγγελία που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σε σχέση με τις συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδας, όπου έχει προγραμματιστεί η ακρόαση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα την Τρίτη και την Τετάρτη του συνεκδότη του «Πρώτου Θέματος» Θέμου Αναστασιάδη.

“Προμηθευτείτε με ποπ – κορν γιατι θα έχουμε σόου. Την Τρίτη θα έχουμε γουέστερν και κάτι ανάλογο θα έχουμε και την Τετάρτη» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος, στους δημοσιογράφους της Βουλής, αλλά όταν εκείνοι του ζήτησαν διευκρινίσεις, αποχώρησε τονίζοντας μόνο οτι οι πολύωρες συνεδριάσεις τον έχουν κουράσει.

Τι να εννοούσε ο πρόεδρος της Επιτροπής, άραγε;
Οτι οι βουλευτές της πλειοψηφίας προετοιμάζονται να «δώσουν τα ρέστα τους» στις δύο αυτές συνεδριάσεις;
Η απλώς επιβεβαίωσε αυτό για το οποίο κατηγορούν την κυβερνητική πλευρά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, ότι κάνουν ένα σόου για την δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων χωρίς καμία ουσία.
Γιατί δεν το έκαναν στους δικούς τους εκδότες-εργολάβους που δεν πληρώνουν ούτε τράπεζες ούτε εργαζομένους;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ