Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού... με διαγωνισμό φωτογραφίας - iefimerida.gr

Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού... με διαγωνισμό φωτογραφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε χρόνο, η βρετανική εταιρία Medline διοργανώνει μια ευρηματική καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Η φετινή προσέγγιση του διαγωνισμού, πρωτότυπη όπως πάντα, προτρέπει σε συμμετοχή του κοινού μέσα από έναν φωτογραφικό διαγωνισμό, που γίνεται στα γνωστά κι αγαπημένα μας πλέον Social Media και πιο συγκεκριμένα στο Facebook.
Ο διαγωνισμός, υπό τον τίτλο «Pink Glove Photo», καλεί τους επαγγελματίες υγείας ανά την Ευρώπη να συμμετάσχουν, στέλνοντας μια δικής τους εμπνεύσεως δημιουργική φωτογραφία, με σύμβολο τα ροζ ιατρικά γάντια, η οποία να «περνά» διπλό μήνυμα: τόσο για την ενημέρωση κατά του καρκίνου, όσο και για την ευαισθητοποίηση του κοινού κατά των διακρίσεων.

Στον διαγωνισμό, ο οποίος ξεκίνησε από τις 3 Οκτωβρίου και πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 19 του ίδιου μήνα, συμμετέχουν ήδη 8 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, η συμμετοχή της οποίας (με το άγαλμα της Θεάς Αφροδίτης), ξεχωρίζει ήδη σημαντικά από τις υπόλοιπες.
Η φωτογραφία, που έχει σταλεί από τη χειρουργό-ογκολόγο Αναστασία Παζαΐτη*, φέρει τον τίτλο «Helping Hand» και εμφανίζεται στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/PinkGlovePhoto/photos/a.1399963796683906.1073741830.1324383697575250/1399964043350548/?type=3&theater.

Πατώντας πάνω σε αυτό το λινκ, μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να ενισχύσετε τη συμμετοχή της Ελλάδας, κάνοντας like στην εν λόγω φωτογραφία.

*Η Δρ. Αναστασία Παζαΐτη είναι υπεύθυνη του Κέντρου Μαστού «ΕΜBIO Medical Clinic»: https://www.ivf-embryo.gr/kentro-mastoy-emvio/o-mastos-ta-panta-gia-ton-masto

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ