Ο πορνοστάρ «γιατρός» εξηγεί γιατί τον έδιωξαν από την εκδήλωση για τα 42 χρόνια της ΝΔ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πορνοστάρ «γιατρός» εξηγεί γιατί τον έδιωξαν από την εκδήλωση για τα 42 χρόνια της ΝΔ [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη δική του εξήγηση για το ατυχές περιστατικό που συνέβη στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τα 42 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος θέλησε να δώσει ο γνωστός πορνοστάρ.

Ο «Ντίνος ο γιατρός», όπως ονομαζόταν στις ερωτικές ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη βρέθηκε εκείνη την ημέρα στο σημείο της εκδήλωσης και θεωρήθηκε ύποπτος από τις αρχές με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν από το σημείο και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο πορνοστάρ «γιατρός» εξηγεί γιατί τον έδιωξαν από την εκδήλωση για τα 42 χρόνια της ΝΔ [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο πορνοστάρ «γιατρός» εξηγεί γιατί τον έδιωξαν από την εκδήλωση για τα 42 χρόνια της ΝΔ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, ο γνωστός πορνοστάρ-γιατρός παραχώρησε συνέντευξη για την εκπομπή του «Πρω1νού Ant1», όπου ο ίδιος έδωσε την δική του εξήγηση για το συμβάν.

«Ούτε που ήξερα ότι η εκδήλωση είναι εκείνη την ημέρα. Το μυαλό μου πήγε στο ότι γινόταν κάποια συγκέντρωση. Κάποιος φωτογράφος με αποθανάτισε. Με τη Νέα Δημοκρατία έχω σχέση εθελοντική. Απλά είδα κόσμο να συγκεντρώνεται και πήγα να δω τι συμβαίνει. Ήρθαν κάποιοι άνδρες της ασφάλειας και πολύ ευγενικά με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί μου είπαν ότι με πήγαν στο τμήμα γιατί μαζί μου δεν είχα ταυτότητα ή διαβατήριο, για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στη φυλακή. Τώρα πια προσπαθώ να νυμφευθώ, προσπαθώ να κάνω οικογένεια και αυτό έχει προτεραιότητα», εξήγησε ο «διάσημος» πορνοστάρ-γιατρός.

Πηγή βίντεο: faysbook.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιατρός πορνοστάρ εκδήλωση ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ