Ολάντ: Η ΕΕ θα πρέπει να είναι σκληρή απέναντι στην Βρετανία για ένα «σκληρό Brexit» - iefimerida.gr

Ολάντ: Η ΕΕ θα πρέπει να είναι σκληρή απέναντι στην Βρετανία για ένα «σκληρό Brexit»

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ETIENNE LAURENT/POOL MAXPPP OUT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερή στάση οφείλει να κρατήσει η Ευρωπαϊκή Ενωση απέναντι στη Βρετανία, η οποία επέλεξε ένα «σκληρό Brexit», σύμφωνα με τον Φρανσουά Ολάντ.

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται να παραμείνει σταθερή απέναντι στην Βρετανία καθώς κατά τα φαινόμενα η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει επιλέξει ένα σκληρό Brexit.

«Η Βρετανία θέλει να αποχωρήσει, αλλά δεν θέλει να πληρώσει. Αυτό δεν δυνατό», ανέφερε σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ στο Παρίσι.

«Η Βρετανία αποφάσισε για ένα Brexit, στην πραγματικότητα πιστεύω για ένα σκληρό Brexit. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες του βρετανικού λαού να αποχωρήσει από την ΕΕ και θα πρέπει να είμαστε σταθεροί. Αν δεν είμαστε, θα θέσουμε υπό αμφισβήτηση τις αρχές της Ενωσης», πρόσθεσε ο Φρανσουά Ολάντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανσουά Ολάντ Brexit ΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ