Μαξίμου σε ΝΔ: Και ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός είχε συνάντηση με την ηγεσία της Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Μαξίμου σε ΝΔ: Και ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός είχε συνάντηση με την ηγεσία της Δικαιοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν κυβέρνηση και ΝΔ στον απόηχο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους δικαστικούς και το Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέρει πως «προσβάλλει ευθέως την Δικαιοσύνη και το σύνολο του Δικαστικού κόσμου».

Όπως σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι:
«Καλά θα κάνει η Νέα Δημοκρατία να κατανοήσει ότι η εφαρμογή των αποφάσεων των Δικαστηρίων δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης με συνδικαλιστικούς φορείς. Αποτελεί θέμα πολιτειακής τάξης και λειτουργίας του Πολιτεύματος.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας δεν προσβάλλει την Κυβέρνηση και την εκτελεστική εξουσία. Προσβάλλει ευθέως την Δικαιοσύνη και το σύνολο του Δικαστικού κόσμου.

Υ.Γ. Θα όφειλαν τουλάχιστον να θυμούνται ότι ανάλογου περιεχομένου συνάντηση με την Ανώτατη ηγεσία της Δικαιοσύνης, έχει κάνει ως Πρωθυπουργός και ο κ. Σαμαράς στις 6/12/2012».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβέρνηση ΝΔ Δικαιοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ