Χατζηδάκης σε Σπίρτζη: Είστε μηδενικής εμπιστοσύνης -Οσο γρηγορότερα φύγετε, τόσο το καλύτερο - iefimerida.gr

Χατζηδάκης σε Σπίρτζη: Είστε μηδενικής εμπιστοσύνης -Οσο γρηγορότερα φύγετε, τόσο το καλύτερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναψαν τα αίματα για ακόμη μια φορά μεταξύ του Κωστή Χατζηδάκη και του υπουργού Χρηστού Σπίρτζη αυτή τη φορά για την επιλογή διοικητή της πολιτικής αεροπορίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον κύριο Σπίρτζη ότι για πρώτη φορά σε ολόκληρη την Ευρώπη λόγω στην επιλογή διοικητή θα έχει η Ευρωπαϊκή υπηρεσία για την ασφάλεια της αεροπορίας.

Χατζηδάκης: «Είναι ή δεν είναι εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας; Είστε ή δεν είστε κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης. Η διάταξη πρέπει να αποσυρθεί διότι είστε συνένοχοι κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ.Σπίρτζη. Πανηγύριζε ότι δεν πουλάμε τον αέρα. Πουλάει αέρα ο ίδιος.
Ήταν στο πρόγραμμα ιδιωτικοποίηση; Όχι. Το ζήτησε η τρόικα; Όχι. Εχετε λογική Χότζα. Βρίσκετε εχθρούς ανύπαρκτους.
Πετύχατε να αποτρέψετε ιδιωτικοποίηση που δεν ήταν στην ατζέντα. Δεν πετύχατε να αποτρέψετε ιδιωτικοποίηση αεροδρομίων παρά το ότι κλάψατε.
Σε λίγο δεν θα έχετε αποτρέψει και τη σύμβαση παραχώρησης ΕΓΝΑΤΙΑΣ. Ευτυχώς.
δεν είστε τίποτα παραπάνω από μια κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης και μηδενικής εμπιστοσύνης. Όσο γρηγορότερα φύγετε, τόσο το καλύτερο».

Για κόμμα περιορισμένης ενημερώσεις κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο κύριος Σπίρτζης αρνούμενος τις κατηγορίες του κυρίου Χατζηδάκη.

Σπίρτζης: «Δεν ξέρω αν εμείς είμαστε περιορισμένης ευθύνης αλλά εσείς είστε περιορισμένης ενημέρωσης. Καλό θα ήταν να διαβάζετε τα κείμενα νόμου. Κάποιοι ζητούσαν η επιλογή διοικητή να γίνεται από πενταμελές συμβούλιο με τους 3 απ’ έξω. Δεν το δεχθήκαμε. Αποφασίστηκε να γίνεται προκήρυξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ