Ποτάμι: Ο Τσίπρας μετά την εκπαίδευση, λύνει και τα προβλήματα της Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ο Τσίπρας μετά την εκπαίδευση, λύνει και τα προβλήματα της Δικαιοσύνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κ. Τσίπρας αφού έλυσε χθες τα προβλήματα της εκπαίδευσης με τον κ. Καμμένο και τους μητροπολίτες, σήμερα λύνει και τα προβλήματα της Δικαιοσύνης», σχολιάζει το Ποτάμι με αφορμή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων.

«Καλεί λοιπόν την ηγεσία της Δικαιοσύνης και τάζει ότι δεν θα μειώσει τους μισθούς των δικαστών», συνεχίζει το Ποτάμι που αναφέρεται και στις δηλώσεις του προέδρου του ΣτΕ. «Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, δηλώνει ότι “καθήκον μας ως δικαστών είναι να πιάσουμε το σφυγμό της ελληνικής κοινωνίας”, λες και οι δικαστές είναι εταιρείες δημοσκοπήσεων κι όχι λειτουργοί που εφαρμόζουν τους νόμους. Χρησιμοποιεί δε τον πρωτοφανή όρο “οι δικαστές μου”», αναφέρει και καταλήγει: «Ελλάς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το σωτήριο έτος 2016, που μοιάζει όλο και περισσότερο με αυταρχικό τριτοκοσμικό καθεστώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας το Ποτάμι δικαστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ