Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπουρδούμη με τη νέα σύντροφό του -Δημοσιογράφος του Alpha [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπουρδούμη με τη νέα σύντροφό του -Δημοσιογράφος του Alpha [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι, λίγο μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από την γνωστή σχεδιάστρια Χριστινά Κοντοβά και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει φωτογραφία τους από τις διακοπές τους στο νησί της Πάτμου, στο οποίο το ζευγάρι απολάμβανε τις πρώτες του κοινές διακοπές.

Ωστόσο, μόλις χθες είχαν την πρώτη τους κοινή δημόσια καθώς πήγαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης "Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα", στο Θέατρο Βέμπο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπουρδούμη με τη νέα σύντροφό του -Δημοσιογράφος του Alpha [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού» και παραδέχτηκε την σχέση του λέγοντας ότι ζει τη ζωή του. «Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι κάτι πολύ πιο δυνατό από ότι άλλο μπορεί να πει κάποιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Είδαμε να σας συνοδεύει σήμερα η Αλεξάνδρα», τόνισε η δημοσιογράφος. «Για να το βλέπετε. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, από το η εικόνα είναι πιο ισχυρή. Δεν χρειάζεται να πεις ή κάτι ή να σχολιάσεις. Πάντα προσπαθώ αυτό το κομμάτι ούτε να το κρύβω είτε να το τονίζω»,κατέληξε ο ηθοποιός.

Πηγή Φωτό: NDP Photo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ