Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα διαδηλώνουν έξω από την Υγειονομική Περιφέρεια στην πλατεία Αριστοτέλους οι νοσοκομειακοί γιατροί Ιπποκρατείου και Θεαγενείου της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της σημερινής στάσης εργασίας που προκήρυξε η Ένωσή τους.

Για τις 11:00 π.μ. είναι προγραμματισμένο να διαμαρτυρηθούν άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ως ένδειξη συμπαράστασης στον συλληφθέντα της χθεσινής συγκέντρωσης κατά των πλειστηριασμών.

Επίσης για την ίδια είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση συνταξιούχων και μελών της Λαϊκής Ενότητας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές συντάξεων.

Τέλος, στις 18:00μ.μ. μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου για τα όσα συνέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη διαμαρτυρία Πέμπτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ