Μαξίμου: Η ΝΔ επιχειρεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη -Αντέδρασε ακραία στις παραιτήσεις ΣτΕ - iefimerida.gr

Μαξίμου: Η ΝΔ επιχειρεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη -Αντέδρασε ακραία στις παραιτήσεις ΣτΕ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Νέα Δημοκρατία εγκαλεί το Μαξίμου ότι επιχειρεί παρέμβαση στη Δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για «ακραία αντίδραση» στις παραιτήσεις δύο μελών του ΣτΕ.

Σε άτυπο σημείωμά του το πρωθυπουργικό γραφείο υποστηρίζει ότι «το ποιος επιχειρεί να παρέμβει στην Δικαιοσύνη, είναι προφανές» και εξηγεί: «Η ακαριαία αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην παραίτηση δύο δικαστικών από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ, αλλά και τα όσα ανέφερε εχθές στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, καθιστούν σαφές, ακόμα και στον πλέον ανυποψίαστο πολίτη, το ποιος προσπαθεί, με κάθε μέσον και τρόπο, να επηρεάσει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Νωρίτερα η ΝΔ διά του εκπροσώπου της Γ. Κουμουτσάκου, σχολίασε πως «η σημερινή παραίτηση δύο Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας από μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ, επιβεβαιώνει και ενισχύει ακόμα περισσότερο τις έντονες ανησυχίες μας» για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική Δικαιοσύν,. «για τις σοβαρές δυσλειτουργίες, τις περίεργες μεθοδεύσεις και τις απαράδεκτες κυβερνητικές παρεμβάσεις σε αυτήν» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραιτήσεις ΣτΕ ΝΔ Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ