Παρασκευόπουλος: Θα προτιμούσα η δίκη για τις άδειες να είχε γίνει - iefimerida.gr

Παρασκευόπουλος: Θα προτιμούσα η δίκη για τις άδειες να είχε γίνει

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διεξαγωγή της διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, θα προτιμούσε ο υπ. Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Οπωσδήποτε θα προτιμούσα η δίκη να είχε διεξαχθεί αλλά το τι συμβαίνει σε μια περίπτωση ματαίωσης μιας δικασίμου δεν είναι κάτι το οποίο είναι σκοτεινό ή αόριστο, η δικονομία προβλέπει την επανεισαγωγή της δίκης και αυτή οπωσδήποτε θα προχωρήσει», είπε ο κ. Παρασκευόπουλος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκος Σακελλαρίου είχε ματαιώσει την Ολομέλεια «λόγω του κλίματος που είχε διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις εκκρεμείς υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών», όπως είχε επισημάνει, με ανακοίνωσή του.

Αναφερόμενος στο κλίμα που υπάρχει στο χώρο της Δικαιοσύνης ο κ. Παρασκευόπουλος είπε:

«Σίγουρα θα ήταν πολύ προτιμότερο για τη Δικαιοσύνη να λειτουργεί μέσα σε ένα κλίμα ησυχίας και ηρεμίας, αυτό θα βοηθούσε πολύ το έργο της. Δυστυχώς πολλές φορές υπάρχουν και αντιξοότητες και οφείλει να λειτούργει ακόμη και παρ’ όλες αυτές. Οπωσδήποτε θα προτιμούσα η προσοχή να είναι συγκεντρωμένη στα μεγάλα θέματα της Δικαιοσύνης και όχι σε πρόσκαιρες προστριβές οι οποίες μπορεί να υπάρχουν, θα προτιμούσα να είναι συγκεντρωμένη η προσοχή σε διαδικασίες, σε δομές και όχι σε πρόσωπα αλλά και έτσι προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ