Πρώην σωματοφύλακας της Καρντάσιαν: «Δουλειά εκ των έσω» η ληστεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρώην σωματοφύλακας της Καρντάσιαν: «Δουλειά εκ των έσω» η ληστεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από την απόλυση του σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν Steve Stanulis, από τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του.

Ο Stanulis μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο για την περιπέτεια που έζησε η γνωστή τηλεπερσόνα και είπε πως ίσως ήταν το «κάρμα», τονίζοντας ωστόσο πως η ληστεία ήταν «100% δουλειά εκ των έσω» με δεδομένο πόσο καλά εκτελέστηκε από τους δράστες.

«Πήγαν σε ένα προστατευμένο μέρος, με προστατευμένες εισόδους, ήξεραν ακριβώς πού να πάνε, πού να βρουν τα κοσμήματα», πρόσθεσε, «η ασφάλεια έλειπε με τις αδελφές της και η Κιμ έδειχνε όλα τα κοσμήματά της στο Snapchat. Ήταν ιδανικές συνθήκες για να την κλέψουν».

Ο 42χρονος πρώην σωματοφύλακας της Καρντάσιαν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αποτρέψει τη ληστεία, σε περίπτωση που δούλευε ακόμα για το ζέυγος.

«Δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει να εξουδετερώσω πέντε άτομα με όπλα, μπορεί να ήταν απλώς το κάρμα που σου επιστρέφει», απάντησε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο γνωστός ράπερ δεν ήταν και ο καλύτερος εργοδότης, υποστηρίζοντας πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του δεν σέβονταν ιδιαίτερα το προσωπικό της ασφάλειάς τους.

«Ήταν κάτι που θα συνέβαινε, δεν σέβονταν τη σημασία της ασφάλειας, όταν δούλευα με τον Κάνιε έφευγε μόνος του με ένα ταξί και με άφηνε να πάρω άλλο ταξί μόνος μου, με εξόργιζε γιατί δεν έκανα τη δουλειά μου όσο καλά θα μπορούσα. Όταν έβγαινε για δείπνο εγώ καθόμουν σε άλλο τραπέζι και δεν μου προσέφερε ούτε ένα ποτήρι νερό», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ