Hamdog: Η νέα πατέντα που έγινε viral -Χάμπουργκερ και χοτ ντογκ σε ένα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Hamdog: Η νέα πατέντα που έγινε viral -Χάμπουργκερ και χοτ ντογκ σε ένα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σου αρέσει τόσο πολύ το burger και το hot dog που κάθε φορά που λες πως θα κάνεις μία ατασθαλία δεν ξέρεις τι να διαλέξεις; Ένας Αυστραλός βρήκε τη λύση, δημιουργώντας το... Hamdog (δηλαδή χάμπουργκερ και χοτ ντογκ).

Δημιουργώντας ένα ψωμάκι (σε σχήμα σαν πεϊνερλί), ο Μακ Μάρει σκέφτηκε πως έτσι μπορεί να χωρέσει ανάμεσα σε ένα κομμένο μπιφτέκι και ένα λουκάνικο το οποίο θα γαρνίρεται με την αγαπημένη σάλτσα, λαχανικά και πατάτες που ο καθένας συνηθίζει να βάζει.

A photo posted by Michael Babich (@llunga) on Sep 21, 2016 at 3:19am PDT

Με τον ίδιο να ξεκινάει την πατέντα του από την Αυστραλία, το BBC αναφέρει πως στους μόλις δύο μήνες λανσαρίσματος του Hamdog, ο Μαρκ πουλάει ένα ανά κάθε 15 δευτερόλεπτα.

A photo posted by @JasonDRossi (@rossisburgerclub) on Oct 4, 2016 at 8:38am PDT

Παρ΄όλο που την ιδέα την είχε σκεφτεί από το 2009, ο επιχειρηματίας κατάφερε να βρει φέτος επενδυτές και έτσι το νέο fast food έγινε αμέσως viral στην Αυστραλία.

Αν και η πατέντα έχει κυκλοφορήσει και στην Αμερική, ο Μάρκ έχει κάνει τόσο καλή διαφήμιση στο δημιούργημά του, πουλώντας το σε πάγκους και αγορές που όλοι μιλάνε πλέον για το σάντουιτς με μπιφτέκι και λουκάνικο σε ένα.

A photo posted by Вкусная компания "Виорд" (@viordkhv) on Oct 3, 2016 at 8:13pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάμπουργκερ χοτ ντογκ Αυστραλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ