Συνήγορος Ρέστη: Επιπόλαιη η «καταδίκη» του - iefimerida.gr

Συνήγορος Ρέστη: Επιπόλαιη η «καταδίκη» του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίκτωρας Ρέστης και ο Αναστάσιος Πάλλης απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που τους βάρυναν για τα δύο δάνεια συνολικού ύψους 15,8 εκ. ευρώ που χορηγήθηκαν το 2012 από την τράπεζα FBB, συμφερόντων του κ.Ρέστη στον πρώην συνεταίρο του Αναστάσιο Πάλλη άλλα και σε εταιρείες του κ.Ρεστη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συνήγορος του Βίκτωρα Ρέστη:

«Με το υπ΄ αρ. 1192/2016 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο κατέστη αμετάκλητο την 30η Σεπτεμβρίου 2016, ο εντολέας μας Βίκτωρ Ρέστης κρίθηκε ότι δεν πρέπει να γίνει κατηγορία σε βάρος του (Αθώος) για τις πράξεις της υπεξαίρεσης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα κρίθηκε ότι δάνεια που χορηγήθηκαν από την Τράπεζα F.B.B. ήσαν απολύτως νόμιμα.

Η άνω δικαστική εξέλιξη κατέδειξε ότι η επιπόλαιη «καταδίκη» ανθρώπων από τους αυτόκλητους τηλεδικαστές πλήττει -βάναυσα- υπολήψεις και προσβάλλει το τεκμήριο αθωότητας, θεσμικό πυλώνα του Κράτους Δικαίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεστης δημητρακοπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ