Ο Γκουαρδιόλα μπλόκαρε το WiFi στο προπονητήριο της Μάντσεστερ Σίτι -Γιατί το έκανε - iefimerida.gr

Ο Γκουαρδιόλα μπλόκαρε το WiFi στο προπονητήριο της Μάντσεστερ Σίτι -Γιατί το έκανε

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, για να αναγκάσει τους παίκτες τους να μιλάνε περισσότερο μεταξύ τους και να έχουν ισχυρότερο ομαδικό πνεύμα.

Ο Ισπανός τεχνικός κανόνισε συγκεκριμένες περιοχές του προπονητηρίου της Μάντσεστερ Σίτι να μην έχουν Wi-Fi, αλλά ούτε καν και σήμα 3G.

Την κίνηση αυτή, με στόχο να αποσπάται λιγότερο η προσοχή των παικτών από τα κινητά τους τηλέφωνα, αποκάλυψε ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα. «Μας αναγκάζει να τρώμε μαζί πρωινό και μεσημεριανό σαν ομάδα. Το ίντερνετ είναι κομμένο, είμαστε απομονωμένοι, δεν χρησιμοποιούμε ούτε καν 3G», είπε ο Αργεντινός στο TyC Sports.

Δεν είναι η μόνη αλλαγή που έκανε ο Γκουαρδιόλα. Μεταξύ άλλων, θυμίζει ο Guardian, έχει απαγορεύσει την πίτσα μετά από τους αγώνες, με τους παίκτες τώρα να περιορίζονται στην κατανάλωση ξηρών καρπών. Επίσης, έχει δώσει εντολή η ομάδα να τρώει μαζί, στο Ετιχαντ, μετά από τις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πεπ Γκουαρδιόλα wi-fi Μαντσεστερ Σίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ