Πετραλιά: Εχω σφουγγαρίσει επανειλημμένως τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Πετραλιά: Εχω σφουγγαρίσει επανειλημμένως τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δουλειές που έχει κάνει για τη ΝΔ, πριν μπει στον «στίβο» της πολιτικής, αποκάλυψε η Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στο «Ε», εξομολογήθηκε ότι έχει σφουγγαρίσει αρκετές φορές τα γραφεία της ΝΔ, όπως και ότι έκανε γραμματειακή δουλειά, πριν γίνει η ίδια πολιτικός.

«Εχω κάνει για το κόμμα τις πιο... χρήσιμες δουλειές. Δηλαδή έχω σφουγγαρίσει τα γραφεία της ΝΔ, επανειλημμένως. Υπάρχουν και μάρτυρες για αυτό», είπε η κ. Πετραλιά. «Βεβαίως η πρώτη μου ενέργεια ήταν να γράφω φακέλους, έγραφα τις διευθύνσεις. Εκανα αυτό που πρέπει να κάνει κάθε ιδιαιτέρα. Και από εκεί επειδή με βρήκαν αρκετά καλή, μου ανέθεσαν και τα τηλέφωνα», πρόσθεσε.

Ακόμη, ανέφερε ότι παρότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, παρακολουθεί τις εξελίξεις και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα στελέχη της ΝΔ και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση με ποιον πρόεδρο του κόμματος είχε τις μεγαλύτερες κόντρες, απάντησε: «Πάντα υπηρέτησα τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας γιατί ήμουν σταθερή στα πιστεύω και την ιδεολογία μου. Σεβόμουν τον κόσμο που είχε εκλέξει τον εκάστοτε πρόεδρο. Για παράδειγμα, υπηρέτησα το Ράλλη ενώ είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Ευάγγελο Αβέρωφ», είπε.

Τέλος, διηγήθηκε πως στις εσωκομματικές συζητήσεις και διαφωνίες συχνά υπήρξε ειρηνοποιός, αλλά «Πολύ συχνά έβαζα τις φωνές. Και πόρτες έχω χτυπήσει και από συσκέψεις έχω φύγει, όλα γίνονται. Είναι φυσικό, είναι η φυσιολογική ζωή των ανθρώπων. Το κόμμα είναι μια οικογένεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φάνη Πάλλη Πετραλιά ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ