Αποκάλυψη από τον Μπεν Στίλερ: Διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη - iefimerida.gr

Αποκάλυψη από τον Μπεν Στίλερ: Διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/HANNAH MCKAY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά, ο Μπεν Στίλερ μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα.

Ο διάσημος κωμικός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια, στα 48 του, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη. «Ηταν εντελώς ξαφνικό για εμένα. Δεν είχα ιδέα. Στην αρχή, δεν ήξερα τι θα συμβεί, ήμουν φοβισμένος. Σταματούν τα πάντα στη ζωή σου, δεν μπορείς να κάνεις πλάνα για ταινία, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί», εξομολογήθηκε ο Στίλερ.

Ο 50χρονος αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα αυτή την περιπέτειά του, για να στείλει ένα μήνυμα στους άνδρες, παροτρύνοντάς τους να κάνουν την εξέταση PSA, γιατί όπως είπε «αυτή μου έσωσε τη ζωή».

«Είναι ο δεύτερος πιο θανατηφόρος καρκίνος, αλλά είναι ένας από τους πιο θεραπεύσιμους», πρόσθεσε ο Στίλερ.

Οταν έμαθε τα άσχημα νέα, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον καλό φίλο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο ηθοποιός είχε «νικήσει» τον καρκίνο του προστάτη πριν από μερικά χρόνια. «Το πρώτο που έκανε μετά από τη διάγνωση ήταν να μπω στο ίντερνετ και να προσπαθήσω να μάθω. Είδα ότι το είχε και ο Ντε Νίρο. Και αμέσως του τηλεφώνησα», διηγήθηκε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, είπε τα άσχημα νέα στα παιδιά του, την 14χρονη κόρη του Ελα και τον 11χρονο γιο του Κουίνλιν. «Τους είπα ότι έχω κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω».

Μετά από αυτή την περιπέτεια, όπως είπε, εκτίμησε τη ζωή. «Και πλέον κάθε έξι μήνες κάνω την εξέταση PSA, για να είμαι σίγουρος ότι είμαι ''καθαρός''», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπεν Στίλερ καρκίνος προστάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ