Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε το 3ο Ράλι «Tour du Peloponnese» - iefimerida.gr

Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε το 3ο Ράλι «Tour du Peloponnese»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας ξεκίνησε τη Δευτέρα η Περιήγηση Κλασικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese», μια προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή, 1.200 χιλιομέτρων, που έχει στόχο την ανάδειξη των πιο όμορφων και σημαντικών πολιτιστικών μνημείων της Πελοποννήσου.

Στο Tour du Peloponnese συμμετέχουν ιστορικά αυτοκίνητα της Κατηγορίας Regularity, περιλαμβάνει 5 σκέλη και η διαδρομή περνάει από όμορφες και μεγάλου πολιτιστικού ενδιαφέροντος τοποθεσίες της Πελοποννήσου όπως η Αρχαία Ολυμπία, ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, ο Μυστράς, η Μονεμβασιά, η Επίδαυρος κ.α..

Η ομάδα Scuderia Triskelion σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας και την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίαςδιοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο τον συγκεκριμένο αγώνα, με στόχο της δράσης αυτής οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησοςπροσφέρει σε αφθονία και παράλληλα να περιηγηθούν με ασφάλεια σε επιλεγμένες διαδρομές.

Λίγο πριν την εκκίνηση, ο επικεφαλής της διοργάνωσης κ. Καράμπελας, μέλος της Ομάδας «Scuderia Triskelion», ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Θ. Κοτζιά, τον αναπληρωτή κ. Γ. Δεββέ και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ήταν αυτοί που έδωσαν εκκίνηση στα αυτοκίνητα, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους κ. Ρόη Αντωνοπούλου και κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο καθώς και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ .Χάρη Σπηλιόπουλο.

Ένα επιτυχημένο αγώνα στα συμμετέχοντα πληρώματα ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Θύμιος Κοτζιάς στον σύντομο χαιρετισμό του, σημειώνοντας πως, ο Δήμος Αρχαίας θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις.

Πηγή:http://www.iliaoikonomia.gr/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλεία ραλλι Πελοπόννησος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ