Κάλυμνος: 39χρονος προσπάθησε να κάψει ζωντανή την οικογένειά του - iefimerida.gr

Κάλυμνος: 39χρονος προσπάθησε να κάψει ζωντανή την οικογένειά του

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

39χρονος στην Κάλυμνο επεχείρησε να κάψει ζωντανούς τη μητέρα του, τη σύζυγό και το παιδί του.

Ο 39χρονος έχοντας μαζί του κάποια ρούχα έβαλε σ' αυτά φωτιά και στη συνέχεια τα πέταξε μέσα σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου όπου βρίσκονταν τα παραπάνω μέλη της οικογένειάς του. Οπως είναι φυσικό σε ταχύτατο χρονικό διάστημα η οικία τυλίχθηκε στις φλόγες και μάλιστα στο εσωτερικό της υπήρχε και μια φιάλη υγραερίου. Από την πυρκαγιά κινδύνευσαν και σπίτια που βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ωστόσο, οι δύο γυναίκες και το μικρό παιδί κατάφεραν άμεσα να εξέλθουν της οικίας. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού προκειμένου να κατασβέσει την φωτιά.

Λίγο αργότερα ο 39χρονος συνελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ενώ πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον της εισαγγελίας Πρωτοδικών στο νησί της Κω, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για εμπρησμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Να σημειωθεί ότι η οικία έχει υποστεί ολοκληρωτικές ζημιές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι άμεσα κατοικίσιμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Κάλυμνος οικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ