Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Μπέντο – Ηθελε πολλά γκολ ο Πορτογάλος κόντρα στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Μπέντο – Ηθελε πολλά γκολ ο Πορτογάλος κόντρα στην ΑΕΚ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος έχοντας ηρεμία και χαμόγελα. Ειδικά στις τάξεις της διοίκησης για τον Πορτογάλο προπονητή Πάουλο Μπέντο, ο οποίος φαίνεται πως κέρδισε πόντους μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ έμεινε γρήγορα πίσω και στον Ολυμπιακό κοιτούν πλέον τις υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, τόσο εντός συνόρων όσο και στο Europa League.

Η εικόνα της ομάδας του Πάουλο Μπέντο απέναντι στους κιτρινόμαυρους και η καθαρή νίκη με σκορ 3-0, ήταν αυτή που έφερε ηρεμία στους ερυθρόλευκους με τον Πορτογάλους τεχνικό να κερδίζει πόντους και να αντιστρέφει το βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί προς το πρόσωπό του τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Μπέντο, ζητούσε μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο του αγώνα να μην κόψουν ρυθμό και να πετύχουν απέναντι στην ΑΕΚ όσα περισσότερα γκολ μπορούσαν, κάτι ενδεικτικό της ψυχολογίας που είχε αποκτήσει και ο ίδιος βλέποντας την ομάδα του στα πρώτα 45 λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ παουλο μπεντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ