Φοβισμένη η Χαντίντ μετά τη ληστεία σε βάρος της Καρντάσιαν -Ενίσχυσε την ασφάλειά της - iefimerida.gr

Φοβισμένη η Χαντίντ μετά τη ληστεία σε βάρος της Καρντάσιαν -Ενίσχυσε την ασφάλειά της

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/ETIENNE LAURENT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της ένοπλης ληστείας στο Παρίσι, με θύμα την Κιμ Καρντάσιαν, έχει προκαλέσει σοκ στον «πλανήτη» των διάσημων. Και όπως φαίνεται τρόμαξε αρκετά την Τζίτζι Χαντίντ.

Το μοντέλο βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα για επιδείξεις μόδας και σύμφωνα με το People, αποφάσισε να ενισχύσει την ασφάλειά της, μετά από το περιστατικό με θύμα την Καρντάσιαν.

Αν και συνέχισε τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις της, η Χαντίντ συνοδευόταν από επιπλέον σωματοφύλακες και συγκεκριμένα από τρεις και όχι έναν ως συνήθως.

Πάντως, το μοντέλο έχει ήδη δείξει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και μόνη της. Την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που έφευγε από επίδειξη μόδας στο Μιλάνο, ένας άνδρας την άρπαξε και την σήκωσε στον αέρα. Πριν αντιδράσουν οι άνδρες της ασφάλειάς της, το έκανε η ίδια η Χαντίντ, χτυπώντας τον άνδρα στο πρόσωπο με τον αγκώνα της, με αποτέλεσμα να την αφήσει εκείνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Τζίτζι Χαντίντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ