Σε μία... κλωστή το μέλλον του Κετσπάγια στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Σε μία... κλωστή το μέλλον του Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «βαριά» ήττα και η κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέρνει ραγδαίες εξελίξεις.

Τόσο σημαντικές που φτάνουν μέχρι τον... προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης που βρίσκεται στη Γαλλία, έχει έντονη δυσαρέσκεια για όσα είδε χθες και την αποκαρδιωτική εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς συσκέφθηκαν το πρωί στα Σπάτα, ενώ θα γίνει και νέα συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια, του οποίου το μέλλον κρέμεται πια... σε μια κλωστή.

Το κλίμα στα αποδυτήρια πλέον είναι αρκετά άσχημο. Ο Κετσπάγια δεν έχει «δέσιμο» με τους παίκτες, ο τρόπος του πολλές φορές δεν είναι ο ενδεδειγμένος, μετρά πολλές... «αστοχίες», και ποδοσφαιριστές εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για πολλά ζητήματα εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αρα δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να... συμπαρασύρουν και άλλα πρόσωπα εκτός από τον Κετσπάγια, με την ΑΕΚ να καλείται να αλλάξει άμεσα σελίδα κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ κετσπαγια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ