Ανω κάτω το Παρίσι με τη ληστεία στην Καρντάσιαν -Εξαλλη δηλώνει η δήμαρχος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανω κάτω το Παρίσι με τη ληστεία στην Καρντάσιαν -Εξαλλη δηλώνει η δήμαρχος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kατά τη διάρκεια της νύχτας της 2ας προς 3 Οκτωβρίου, η Κιμ Καρντάσιαν γνώρισε, χωρίς αμφιβολία, τον μεγαλύτερο πανικό στη ζωή της. Οπλισμένοι άνδρες μπήκαν στο ξενοδοχείο όπου έμενε και την έκλεψαν.


«Πέντε οπλισμένοι άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα και ντυμένοι αστυνομικοί κράτησαν την σταρ στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Pourtalès», το οποίο βρίσκεται στην οδό Tronchet στο σικάτο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού, δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο «Hollywood Reporter».
«Είναι αρκετά σοκαρισμένη, αλλά δεν έχει τραυματιστεί», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, οι κλέφτες έδεσαν πισθάγκωνα την Κιμ Καρντάσιαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο, ενώ της πήραν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ κοσμήματα.
Λίγες ώρες αργότερα, η Κιμ Καρντάσιαν έφυγε από την γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού επικρατεί πανικός μετά την είδηση. «Θα ζητήσω ραντεβού με τον επικεφαλής της αστυνομίας. Δεν θέλω η περιοχή μου να φιγουράρει στα κοσμικά κάθε μέρα», δήλωσε η δήμαρχος Jeanne d’Hauteserre. «Δεν είναι η πρώτη ληστεία που γίνεται. Σε μια εβδομάδα έγιναν τρεις, από όσο γνωρίζω. Θα κάνω τα πάντα για να συλληφθούν αυτοί οι αλήτες. Δεν χτυπούν τυχαία, είναι οργανωμένοι, μεταμφιέζονται σε ψευδο-αστυνομικούς ή σε υπαλλήλους της EDF. Είμαι έξαλλη...», πρόσθεσε.
Η δήμαρχος του 8ου διαμερίσματος σκέπτεται τις αρνητικές συνέπειες αυτής της υπόθεσης. Δείχνει βέβαιη ότι η επίθεση στην Κιμ Καρντάσιαν θα έχει συνέπειες στην εικόνα του Παρισιού παγκοσμίως.
«Ολόκληρος ο κόσμος μιλάει για αυτή την ιστορία, είναι πρώτη είδηση αυτή η ληστεία γιατί πρόκειται για την Κιμ Καρντάσιαν. Η εικόνα του Παρισιού δέχεται ακόμη ένα πλήγμα», εξηγεί η κ. d’Hauteserre.
Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό έστειλε τηλεγράφημα στην Καρντάσιαν για να εκφράσει τη λύπη της. «Καταδικάζω την επίθεση που δέχτηκε αυτή τη νύχτα η Κιμ Καρντάσιαν, ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο της. Εκφράζω την στήριξή μου στο πρόσωπό της και θέλω να της πω ότι είναι πάντα καλοδεχούμενη στο Παρίσι», έγραψε.
Το πολυτελές ξενοδοχείο Pourtalès βρίσκεται σε ένα απόμερο σημείο του 8ου διαμερίσματος και γι'αυτό η Καρντάσιαν το είχε επιλέξει. Τα δωμάτια κοστίζουν 15.000 ευρώ τη βραδιά και τα προτιμούν οι σταρ που θέλουν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή τη φορά η Κιμ βρισκόταν μόνη της στο Pourtalès, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια Kris Jenner, Kendall Jenner και Kourtney Kardashian είχαν επιλέξει ένα άλλο χλιδάτο ξενοδοχείο, το George V.

Ανω κάτω το Παρίσι με τη ληστεία στην Καρντάσιαν -Εξαλλη δηλώνει η δήμαρχος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ανω κάτω το Παρίσι με τη ληστεία στην Καρντάσιαν -Εξαλλη δηλώνει η δήμαρχος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ανω κάτω το Παρίσι με τη ληστεία στην Καρντάσιαν -Εξαλλη δηλώνει η δήμαρχος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ανω κάτω το Παρίσι με τη ληστεία στην Καρντάσιαν -Εξαλλη δηλώνει η δήμαρχος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι ληστεία Κιμ Καρντάσιαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ