FAZ: Στις ΗΠΑ στελέχη της Deutsche Bank -Διαπραγμάτευση για το πρόστιμο των 14 δισ. δολαρίων - iefimerida.gr

FAZ: Στις ΗΠΑ στελέχη της Deutsche Bank -Διαπραγμάτευση για το πρόστιμο των 14 δισ. δολαρίων

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/ARNE DEDERT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις ΗΠΑ θα ταξιδέψουν διευθυντικά στελέχη της Deutsche Bank, τις επόμενες ημέρες, με στόχο τη διαπραγμάτευση του προστίμου που επιβλήθηκε στην τράπεζα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της FAZ.

Το πρόστιμο ύψους έως και 14 δισ. δολαρίων, που επιβλήθηκε για την πώληση με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων, είχε ανακοινωθεί πριν από δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η μετοχή της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας.

Την Παρασκευή, οι μετοχές της τράπεζας ανέκαμψαν εν μέρει, έπειτα από δημοσιεύματα σε ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία τα δύο μέρη βρίσκονται κοντά σε έναν συμβιβασμό και την καταβολή 5,4 δισ. δολαρίων.

Η Deutsche Bank δεν απάντησε αμέσως όταν το Reuters της έθεσε το ερώτημα εάν ο διευθύνων σύμβουλός της, ο Τζον Κράιαν, θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Deutsche Bank πρόστιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ