Super League: Μεγάλο διπλό (1-2) του Πανιωνίου στο Καυταντζόγλειο - iefimerida.gr

Super League: Μεγάλο διπλό (1-2) του Πανιωνίου στο Καυταντζόγλειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος μετά την ήττα από τη Βέροια, επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας 2-1 στο Καυταντζόγλειο τον Ηρακλή για την Super League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ στο 34' με τον Μασούντ, ενώ ο Ανσαριφάρντ στο 78' έκανε το 0-2, με τον Ηρακλή να μειώνει στο 85' με τον Λεοζίνιο.

Βιδάλ και... νίκη μέσα στην Κέρκυρα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ πέτυχε ένα τρομερό γκολ με μια σουτάρα από τα 25 μέτρα και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Κέρκυρα (0-1). Πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα για τους Ηπειρώτες, που πήραν το γειτονικό ντέρμπι και έπιασαν στην κορυφή ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Πλατανιά (7 βαθμούς), με τους Φαίακες να μένουν στους τρεις βαθμούς.

Έπειτα από ένα… άχρωμο, άοσμο και άγευστο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο για γερά νεύρα, Λεβαδειακός και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, με τις δύο ομάδες να μην χάνουν (που ήταν και ο πρωταρχικός τους στόχος) για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά τις πρώτες νίκες που πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική. Με το παιχνίδι να βαδίζει ολοταχώς βάσει της εικόνας σε ένα 0-0, το γκολ του Τόνι Σίλβα (55'), άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, αλλά και το ρυθμό του, αφού ανάγκασε τον Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει αλλαγές, κάνοντας την ΑΕΛ να διεκδικήσει γκολ και βαθμούς. Το φουλ αμυντικό σύστημα των Θεσσαλών, μετατράπηκε σε ένα πιο ορθολογικό 4-2-3-1 και άμεσα ο Βαρέλα (που πέρασε στο ματς ως αλλαγή) πρόσφερε το γκολ στην ομάδα του, καθώς από δική του εξαιρετική σέντρα ο Ντοντό με κεφαλιά ισοφάρισε, πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με τα «βυσσινί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Ηρακλής Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ