Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού για τον θάνατο του Δημήτρη Μενούνου - iefimerida.gr

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού για τον θάνατο του Δημήτρη Μενούνου

Φωτογραφίες: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μενούνο, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από περίπου έναν μήνα, έκανε ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος.

«Ο Δημήτρης Μενούνος θα πήγαινε απλά να κάνει εξετάσεις κι “έφυγε” από καλπάζουσα μορφή καρκίνου», είπε ο ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού για τον θάνατο του Δημήτρη Μενούνου | iefimerida.gr 0

«Στην πρώτη συνάντηση βρεθήκαμε στο θέατρο με τον Δημήτρη και έμελλε να είναι η τελευταία φορά που τον είδα, δυστυχώς… Δεν το χωράει το μυαλό, δεν μπορώ να το δεχτώ, να φύγει ξαφνικά μέσα σε ενάμιση μήνα… Θα πήγαινε απλά να κάνει κάποιες εξετάσεις γιατί είχε κάποιο πρόβλημα στην πέψη κι “έφυγε” από καλπάζουσα μορφή καρκίνου. Ο Βλαδίμηρος (σ.σ.: Κυριακίδης) ήταν συνέχεια στο νοσοκομείο και του είχε πει: "Μην αγχώνεσαι, θα σε περιμένω με το ρόλο, μέχρι που να αναρρώσεις από την επέμβαση"», είπε χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό που έφυγε νωρίς από την επάρατη νόσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ