Η «εξπέρ» στη διαχείριση κρίσεων, σύμβουλος της Τζολί στο διαζύγιο -Είχε αναλάβει και τη Λεβίνσκι - iefimerida.gr

Η «εξπέρ» στη διαχείριση κρίσεων, σύμβουλος της Τζολί στο διαζύγιο -Είχε αναλάβει και τη Λεβίνσκι

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  AFP PHOTO/ Tim SLOAN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ειδικό στη διαχείριση κρίσεων φέρεται να έχει στο πλευρό της η Αντζελίνα Τζολί, στη «μάχη» του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ηθοποιός συμβουλεύεται την Τζούντι Σμιθ. Πρόκειται για τη γυναίκα που αποτέλεσε έμπνευση για την Ολίβια Πόουπ, την πρωταγωνίστρια στη σειρά «Scandal», ένα πολιτικό δράμα.

Βέβαια, η Σμιθ δεν αναμένεται να επιβεβαιώσει τη συνεργασία, ακόμη και αν υφίσταται, σχολιάζει το CNN, καθώς είναι κάτι παραπάνω από διακριτική με τους πελάτες της. Η εταιρεία της, Smith & Company, θεωρείται μία από τις κορυφαίες στον τομέα της διαχείρισης κρίσεων.

Στο παρελθόν έχει αναλάβει και άλλες υποθέσεις που συγκέντρωναν τα φώτα της δημοσιότητας, συμβουλεύοντας την Μόνικα Λεβίνσκι, μετά από την αποκάλυψη του σκανδάλου με τον Μπιλ Κλίντον, αλλά και κολοσσούς, όπως την Sony Pictures, έπειτα από το «χτύπημα» που είχε δεχθεί από χάκερ.

Η Σμιθ είχε συνεργαστεί με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, ως ειδική σύμβουλος. Συνηθίζει να ξεκαθαρίζει όμως ότι σε αντίθεση με την Ολίβια Πόουπ, τον χαρακτήρα που ενέπνευσε η καριέρα της, εκείνη δεν είχε προσωπικές σχέσεις με το «αφεντικό» της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ