Επίθεση Μαρινάκη εναντίον Αλαφούζου για τον ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Επίθεση Μαρινάκη εναντίον Αλαφούζου για τον ΣΚΑΪ

Βαγγέλης Μαρινάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναζωπυρώνεται η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο, με αφορμή τους χειρισμούς του τελευταίου σε σχέση με τον ΣΚΑΙ.

Ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατεί μεταξύ των δύο ανδρών ειναι η επίθεση που εξαπολυει ο κ. Μαρινάκης εναντίον του μεγαλομετόχου του ΣΚΑΙ, όπως γράφει το parapolitika. gr το οποίο εκφράζει τις αποψεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετόχου του τηλεοπτικού καναλιού.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξης: «Προβληματισμένος από τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στον ΣΚΑΙ, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, δείχνει να μην κατανοεί την επιχειρηματική στρατηγική που ακολουθεί ο Γιάννης Αλαφούζος, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών. Ο Μαρινάκης, συνομιλώντας με στενούς συνεργάτες του, χθες το απόγευμα και με αφορμή τα όσα έγιναν εντός και εκτός του καναλιού του Νέου Φαλήρου, εξέφραζε την αντίθεσή του: «με την αλλοπρόσαλλη και άκρως εγωιστική συμπεριφορά του Γιάννη Αλαφούζου απέναντι στους εργαζόμενους του ΣΚΑΙ».

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστήριζε ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά «εκτός του ότι υποβαθμίζει το κανάλι, αλλά και υπόλοιπα Μέσα του Ομίλου στο κοινό, προκαλεί και αρνητική εικόνα στους πελάτες του ΣΚΑΙ». Σύμφωνα, με τον μέτοχο του σταθμού, η στρατηγική Αλαφούζου, φέρνει σε ακόμη πιο δυσχερή θέση την επιχείρηση, αφού δημιουργεί (εκτός των άλλων) δυσπιστία στην διαφημιστική πιάτσα. Και, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος του καναλιού αφήνει να εννοηθεί ότι μελετά σχέδια που ξεκινούν από την αναστολή του ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού, μέχρι την πώλησή του…»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ