Ο Χέφνερ εμφανίστηκε και γελάει με τις φήμες: Ας μου έλεγαν νωρίτερα οι εφημερίδες ότι είμαι άρρωστος [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Χέφνερ εμφανίστηκε και γελάει με τις φήμες: Ας μου έλεγαν νωρίτερα οι εφημερίδες ότι είμαι άρρωστος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από την έντονη φημολογία ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ο Χιου Χέφνερ εμφανίστηκε και απάντησε με χιούμορ.

«Εύχομαι τα ταμπλόιντ να με είχαν ενημερώσει λίγο νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι είμαι άρρωστος. Μπορεί να είχα ακυρώσει τα σχέδιά μου για το σαββατοκύριακο», έγραψε ο ιδρυτής του Playboy στον λογαριασμό του στο Twitter.

I wish the tabloids had informed me a little earlier in the week that I’m sick. I might have cancelled my weekend plans.

Η απάντηση αυτή ήρθε μετά από δημοσιεύματα ότι ο 90χρονος είναι σοβαρά άρρωστος. Δεν περιορίστηκε σε αυτή όμως. Λίγο αργότερα δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει δίπλα στην τρίτη σύζυγό του, την 30χρονη Κρίσταλ Χέφνερ, ενημερώνοντας τον κόσμο ότι βλέπουν ταινία στην έπαυλη του Playboy.

Tonight's Mansion movie is the classic western, "Shane." pic.twitter.com/CJsidHQoPQ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιου Χέφνερ Playboy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ