Το έχει κάνει και αυτό: Ο Τραμπ είχε εμφανιστεί σε ταινία του Playboy [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Το έχει κάνει και αυτό: Ο Τραμπ είχε εμφανιστεί σε ταινία του Playboy [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να κατηγόρησε την πρώην Miss Universe, Αλίσια Ματσάδο, ότι έχει παίξει σε «sex tape», αλλά η δήλωσή του γύρισε «μπούμερανγκ». Κάποιοι θυμήθηκαν το δικό του παρελθόν.

Ο μεγιστάνας Ρεπουμπλικανός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είχε εμφανιστεί σε ταινία του Playboy, το οποίο το ΝΒC χαρακτηρίζει ως «σοφτ πορνό».

Ο ρόλος του στην ταινία ήταν περιορισμένος. Ο Τραμπ καλωσόριζε μοντέλα στη Νέα Υόρκη, για τα Playmate του 2000, σύμφωνα με το BuzzFeed. Ο επιχειρηματίας, ανοίγει μία σαμπάνια και τη ρίχνει στο λογότυπο του Playboy, πάνω σε μία λιμουζίνα. «Η ομορφιά είναι ομορφιά και ας δούμε τι θα συμβεί στη Νέα Υόρκη», είναι η ατάκα του.

Σε άλλες σκηνές της ίδιας ταινίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εμφανίζονται γυμνές γυναίκες, σε προκλητικές στάσεις, που χορεύουν γυμνές, αγγίζονται αισθησιακά, ρίχνουν μέλι πάνω τους ή κάνουν μπάνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Playboy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ