Ο Κλίντον έστησε τον Ομπάμα στην πόρτα του Air Force One: «Μπιλ, πάμε!», του φώναζε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κλίντον έστησε τον Ομπάμα στην πόρτα του Air Force One: «Μπιλ, πάμε!», του φώναζε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, υπάρχει κάποιος που μπορεί να αφήσει έναν πρόεδρο των ΗΠΑ να περιμένει. Κάποιος που έχει περάσει από τη θέση, πριν από αυτόν.

Ο Μπαράκ Ομπάμα το βίωσε αυτό, όταν αναγκάστηκε να περιμένει τον Μπιλ Κλίντον, στην πόρτα του Air Force One, προκειμένου να επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος, ώστε να φύγουν από το Ισραήλ.

Ο ανυπόμονος Ομπάμα προσπαθούσε να κάνει τον Κλίντον να βιαστεί, μάταια όμως. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χτυπούσε τα χέρια του, φώναζε «Μπιλι, πάμε!», «Μπίλι!», αλλά ο Κλίντον είτε δεν τον άκουγε- καθώς οι κινητήρες ήδη ήταν σε λειτουργία- είτε δεν έδινε σημασία, καθώς συζητούσε.

Στο τέλος ο Ομπάμα αναγκάστηκε να βγει ξανά στη σκάλα του αεροσκάφους, για να φωνάξει «Μπίλι πάμε, πρέπει να γυρίσω πίσω!», για να αποφασίσει τελικά ο Κλίντον να επιβιβαστεί.

Οι δύο τους ταξίδεψαν στο Ισραήλ για να παραστούν στην κηδεία του Σιμόν Πέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Μπιλ Κλίντον Air Force One
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ