Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός απαντά σε Αμβρόσιο: Θλίβομαι για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του Φίλη - iefimerida.gr

Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός απαντά σε Αμβρόσιο: Θλίβομαι για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του Φίλη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τους απαραδέκτους χαρακτηρισμούς του κατά του Νίκου Φίλη έδωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός.

«Θλίβομαι βαθύτατα διότι εκ στόματος κάποιων “εκκλησιαστικών” προσώπων ακούστηκαν πρόσφατα απρεπείς και απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που οπωσδήποτε σας προσβάλλουν», αναφέρει σε επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας.

«Σαφώς δεν συμβιβάζονται με το χριστιανικό ήθος και ασφαλώς δεν εκφράζουν όλους μας», προσθέτει ο Μητροπολίτης στην επιστολή του.

Τονίζει επιπλέον ότι «μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις, απόψεις και προσεγγίσεις, όπως είναι φυσικό σε μια ελεύθερη κοινωνία, αλλά ο σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου είναι χριστιανική εντολή και προϋπόθεση δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δαμασκηνός Αμβρόσιος φιλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ