Φέτελ: Πάμε καλά σε πίστες όταν έχει ζέστη - iefimerida.gr

Φέτελ: Πάμε καλά σε πίστες όταν έχει ζέστη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήγε καλά στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Γκραν Πρι της Μαλαισίας και μετά από αρκετούς γύρους στην πίστα, έβγαλε τα συμπεράσματά του για τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος της Ferrari, είπε: «Νομίζω είχαμε μια αξιοπρεπή μέρα, δοκιμάσαμε πράγματα. Ιστορικά, τα πάμε καλά σε αγώνες με ζέστη. Σήμερα είχε αρκετή ζέστη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, νομίζω πως ο ρυθμός μας δεν ήταν τόσο κακός, τουλάχιστον από ότι μου έλεγαν ενώ έτρεχα. Αν μας ταιριάζουν οι ζεστές συνθήκες, το γεγονός ότι είναι πάντα ζεστά εδώ είναι καλό».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός ξεκαθάρισε ότι η Μαλαισία δεν είναι η τελευταία ευκαιρία της Ferrari για να νικήσει φέτος και συμπλήρωσε: «Ελπίζω πως μπορούμε να βελτιωθούμε σταδιακά. Όμως σίγουρα, οποιαδήποτε ευκαιρία εμφανίζεται, θα πρέπει να την αξιοποιούμε. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε έναν αγώνα, ή περισσότερους από έναν αν έχουμε την ευκαιρία. Όμως πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγάζουμε ο,τι περισσότερο μπορούμε από εμάς και το αυτοκίνητο. Μετά, θα δούμε που μας "παίρνει"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φέτελ formula γκραν πρι Μαλαισία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ